Olvasókör oktatásról, társadalomról és Európáról - Arató Gergely blogja

Népiskola

Népiskola

Pokorni Hoffmannról

2010. november 10. - Tanbácsi

Nem egyeztetett a Fidesszel az oktatásért felelős KDNP-s államtitkár a felsőoktatási törvény koncepciójának nyilvánosságra hozatala előtt. Pokorni Zoltán szerint az iskolaszerkezet, az érettségi-felvételi rendszer, a bolognai képzések, a nemzeti alaptanterv átalakításában és a roma integráció kérdésében nézetkülönbségek vannak a két kormánypárt között, ezt kénytelen volt szóvá tenni. Az egykori oktatási miniszter úgy látja: fennáll a veszélye, hogy a KDNP-s koncepció átesik a ló túlsó oldalára.

Index - Belföld - Vállalhatatlan lett volna, ha nem szólok

A bejegyzés trackback címe:

https://nepiskola.blog.hu/api/trackback/id/tr492464900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_13250 2010.11.11. 06:14:09

Hogy eshetne át oda, ahol van és volt is? Arra nem számítanék, hogy a toleráns oldalra esik hirtelen, hacsak ukázba nem adják. Hiába, olykor nehéz emberinek maradnia annak, aki az isteni tökélyt hirdeti (pláne ha saját gyarlóságát kell palástolnia)!
süti beállítások módosítása