Olvasókör oktatásról, társadalomról és Európáról - Arató Gergely blogja

Népiskola

Népiskola

Orbán Viktor és az európai szabályok

2015. december 10. - Tanbácsi

orban_junker_hetek_hu

Orbán mindig azt állította, hogy nem tesz mást, mint csak betartja az uniós szabályokat, sőt , hogy Magyarország az egyetlen amelyik betartja ezeket. Erre most mi derül ki? Az, hogy éppen a magyar menekültügyi jogszabályok azok, amelyek nem felelnek meg a közös uniós szabályoknak.

Többek között nem elfogadható az, hogy a menekültügyi eljárásokban nem biztosított a fellebbezés joga, a megfelelő fordítás, a tisztességes jogi eljárás, és hogy a fellebbezés elbírálása előtt kirakják a menedékkárőket az országból.

Ismét kiderül, hogy retorikával csak egy ideig lehet áthidalni a valóság és a propaganda közti különbséget. A magyar kormány nem Európa éltanulója, hanem sokszorosan bukott diák.

 Az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indít Magyarország ellen az ország menekültügyi szabályozása miatt

A bejegyzés trackback címe:

https://nepiskola.blog.hu/api/trackback/id/tr7612112167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása