Olvasókör oktatásról, társadalomról és Európáról - Arató Gergely blogja

Népiskola

Népiskola

Megszegi-e Magyarország az európai kötelezettségeit?

2015. szeptember 11. - Tanbácsi

Niedermüller Péter EP képviselő arról kérdezi az Európai Bizottságot és a magyar kormányt, hogy indul-e Magyarországgal szemben kötelezettségszegési eljárás.
Az Európai Bizottság elnöke tegnapi beszédében bejelentette, hogy kötelezettségszegési eljárást indít azon tagországok...

Posted by Niedermüller Péter on 2015. szeptember 10.

Miután  a magyar kormány feltűnően semmibe veszi a menekültek jogaival kapcsolatos összes szabályt, a válasz valószínűleg igen, bármennyire is össze-vissza halandzsázik Gulyás Gergely.
Nem kétséges, ha az Európai Bizottság, nagyon helyesen, rendet akar tenni menekültügyben, akkor azt Magyarországgal kell kezdenie. Különösen azért, mert Orbánék nem csöndben, a háttérben szegik meg a szabályokat, hanem sportot űznek abból, hogy mindezt óriásplakátokon és nagyképű nyilatkozatokban az egész világ tudtára is hozzák. Márpedig aki a trambulinról pisil a medencébe, ne csodálkozzon, ha elkapja az úszómester.
Márpedig a kötelezettségszegési eljárás nem játék, nagyon komoly következményei lehetnek az adott ország számára. Minimum az, hogy világosan lássunk az ügyben.

A bejegyzés trackback címe:

https://nepiskola.blog.hu/api/trackback/id/tr7712112137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása