Olvasókör oktatásról, társadalomról és Európáról - Arató Gergely blogja

Népiskola

Népiskola

Közszolgálati közlemény: hétfőn tüntetés a Janikovszkyért

2011. április 30. - Tanbácsi

 Mivel úgy tűnik, hogy az oktatásról folyó nemzeti konzultáció eljutott a direkt cenzúra szintjére (Lekapcsolták a tüntetést szervező iskola honlapját) itt is közzé teszem, hogy május 2-án 16.00 órától a Lövölde térről "Mosolymenetben" vonulnak a hetedik kerületi önkormányzathoz a Janikovszky iskola barátai.

A történet a szokásos iskolabezárási történeteknél is szomorúbb : sem csökkenő gyereklétszám, sem minőségi problémák nem igazolják a döntést, beszélnek viszont politikai motivációkról és pénzügyi érdekekről bőven (csak a harmadik p hiányzik a sztoriból). Részletek itt: Bosszút sejtenek a VII. kerületi iskolabezárás mögött.

Az iskolabezárási hullám hátteréről itt: Fecseg a felszín, forr a mély. Újra él más helyen az iskola honlapja is. T. olvasó kérésére kiegészítés: esemény a facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://nepiskola.blog.hu/api/trackback/id/tr172865897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása