Olvasókör oktatásról, társadalomról és Európáról - Arató Gergely blogja

Népiskola

Népiskola

A menekültbarát magyar kormány

2015. december 30. - Tanbácsi

Kiderült, hogy mindeddig félreértettük a magyar kormány menekültpolitikáját. Nagy szerencse, hogy a kormánybarát Magyar Időkben a szintén kormánybarát Alapjogokért Központ most megvilágított mindent.

Mint kiderült. a liberális mintaállamnak nem az a baja a kvótával, hogy idehoznak néhány száz menedékkérőt, hanem az, hogy a szerencsétlen menekülteket erőnek erejével elviszik magyar ígéret földjéről.

Ez az aggodalom teljesen indokolt, hiszen mindannyian emlékszünk, hogyan követelték a menekültek nyáron, hogy a kényelmes Keleti pályaudvaron maradhassanak, és ne toloncolják őket erőszakkal Németországba. A jogvédelmet az sem teszi szükségtelenné, hogy Magyarországon jelenleg csak néhány menedékkérő tartózkodik, őket viszont a kormány már jó előre lecsukta, hogy biztonságosan itt maradjanak.

A kormánypropagandát is félreértettük. Igazából azt akarták a plakátra írni, hogy a "Megvédjük az országba érkező menekülteket", csak sajnos a szűkös költségvetés miatt a vége lemaradt. Amikor pedig a kormány azonosítja a terrorizmus és bevándorlókat, akkor igazából arról a hatósági erőszakról van szó, amivel a szegény embereket erőnek erejével Franciaországba és Belgiumba kényszerítették.

Az is világos most már, hogy miért kellett mennie Hendének. Képes volt a butuska a szerb határra építeni a pengésdrótos kerítést, amikor az osztrák határra kellett volna, hogy ne rabolhassák el a menekülteket a labancok.

20110215alkotmany1

Biztosak vagyunk benne, hogy a fideszes bírókkal feljavított Alkotmánybíróság, amelyik eddig is megbízhatóan védte a diadalmas magyar jogállamot az állampolgárok jogaival és az ombudsman akadékoskodásával szemben, most is kellően határozottan lép majd meg szegény menedékkérőket az unióval szemben.

Nem is búcsúzhatnánk szemben az abszurd 2015-ös évtől.

Az Alkotmánybíróság borsot törhet az EU orra alá

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nepiskola.blog.hu/api/trackback/id/tr4812112169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása