Olvasókör oktatásról, társadalomról és Európáról - Arató Gergely blogja

Népiskola

Népiskola

Padlássöprés - Budai vizsgálja az egyetemeket

2011. március 10. - Tanbácsi

A fáradhatatlan és sokoldalú Budai Gyula ez alkalommal a felsőoktatás területén rejtőzködő gyanús elemekre csapott le. Nem csak konkrétan az épp 375 éves és így viszonylag sok kormánybiztost, sőt kormányt túlélő ELTE-n, hanem általánosságban is: az egész felsőoktatás ellen kezdeményezett átfogó belső vizsgálatot. 

Kissé pikáns, hogy az érintett időszakban az ELTE rektora, majd a gazdasági tanács elnöke volt az a Klinghammer István, aki a Fidesz egyik arca volt a népszavazási kampányban.

A fenti hírnek természetesen semmi köze sincs ahhoz, hogy a rektorok és az intézmények tiltakoznak a felsőoktatást érintő elvonások ellen, kevéssé lelkesek a Széll Kálmán tervtől, és nyilván a 38 milliárdos további megtakarítást sem fogadják kitörő örömmel.

Szintén nincs összefüggés a hír és a mellékelt plakát között.

A bejegyzés trackback címe:

https://nepiskola.blog.hu/api/trackback/id/tr162726620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása